Palvelut

Autamme mielellämme

Itsenäisenä apteekkina pystymme palvelemaan joustavasti ja mukautumaan asiakkaiden toiveisiin. On murheena mikä tahansa lääkintään liittyvä ongelma, puoleemme voi kääntyä.

Keväällä 2019 Toejoen apteekissa tehtiin laaja remontti, jonka myötä valikoima on parantunut muun muassa kosmetiikassa. Isoimpina kosmetiikan tuotemerkkeinä meillä näkyvät ACO ja Avène.

Remontin yhteydessä liikkumista apteekissa helpotettiin, ja nyt leveillä käytävillämme on vaivatonta liikkua esimerkiksi pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa.

Apteekin oven karmista löytyy ovikello niitä varten, jotka haluavat apua oven avaamisessa. Jos siis sinulla on lastenvaunut tai rollaattori mukana tai et muuten saa ovea omin avuin auki, soita kelloa rohkeasti, niin riennämme avaamaan.

Apuvälineet huonosti kuuleville

Olemme panostaneet kuulolaitetta käyttävien helpompaan asiointiin apteekissamme. Reseptintoimituspisteillä ja pääkassalla on induktiosilmukat, joiden avulla ääni siirtyy henkilökunnan mikrofoneista kuulolaitteeseen siten, että ympäristön taustamelu ei häiritse kuuntelua.

Voit myös lainata meiltä kuulokkeet ja kuulolaitteen, jos oma on unohtunut kotiin. Kysy asiasta lisää apteekissa.

Reseptit

Palvelemme reseptiasiakkaita nyt jopa neljän palvelupaikan voimin, mikä nopeuttaa asioimista entisestään.

Palveluihimme kuuluu ei-yksityisten terveysasemien lääkemääräysten uusimispyyntöjen hoitaminen veloituksetta. Meiltä toimitetuista lääkkeistä laadimme myös Schengen-todistukset ulkomaan matkoja varten (muistathan pyytää ajoissa ennen matkaa). Tarvittaessa saat korvauksetta kopiot lääkemääräyksistäsi englannin- tai ruotsinkielisinä.

ApteekkiNyt -lehti

Joka toinen kuukausi ilmestyy uusi ApteekkiNyt -lehtemme, joka sisältää sekä terveyden että lääkityksen kannalta hyödyllisiä artikkeleita. Mukana ovat myös ajankohtaiset tuotetarjouksemme.

Lehti jaetaan ilmaiseksi Pohjois-Porin koteihin ja se on noudettavissa myös Toejoen apteekista.

Lääkejätteen palautus

Voit tuoda käyttämättä jääneet tai vanhentuneet lääkkeet meille asianmukaisesti hävitettäviksi.

Lääkepakkaukset voi palauttaa sellaisinaan, apteekin liimaamat ohjetarrat on kuitenkin syytä poistaa tietosuojasyistä ennen palautusta. Älä poista tabletteja ja kapseleita läpipainolevyistään tai purkeistaan. Näin sekä asiakas että henkilökuntamme välttyy turhalta altistumiselta lääkeaineille.

Mainitse palautuksen yhteydessä, jos jätteen joukossa on syöpälääkkeitä (sytostaatit) tai rokotteita. Jodia sisältävät valmisteet, neulat ja kuumemittarit pitää palauttaa erikseen pakattuina.

Muistathan, että luontaistuotteet ovat lain mukaan elintarvikkeita. Niitä ei tarvitse tuoda apteekkiin, vaan ne voi hävittää muun elintarvikesekajätteen mukana. Patterit, lamput ym. ongelmajätteet eivät myöskään kuulu lääkejätteen joukkoon.