Toejoen apteekki

Palvelut

Autamme mielellämme

Itsenäisenä apteekkina pystymme palvelemaan joustavasti ja mukautumaan asiakkaiden toiveisiin. On murheena mikä tahansa lääkintään liittyvä ongelma, puoleemme voi kääntyä.

Syyskuussa 2023 Toejoen apteekki muutti täysin uusiin, isompiin tiloihin Pick N Payn katon alle. Leveillä käytävillämme on vaivatonta liikkua esimerkiksi pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa.

Apuvälineet huonosti kuuleville

Olemme panostaneet kuulolaitetta käyttävien helpompaan asiointiin apteekissamme. Reseptintoimituspisteillä ja pääkassalla on induktiosilmukat, joiden avulla ääni siirtyy henkilökunnan mikrofoneista kuulolaitteeseen siten, että ympäristön taustamelu ei häiritse kuuntelua.

Voit myös lainata meiltä kuulokkeet ja kuulolaitteen, jos oma on unohtunut kotiin. Kysy asiasta lisää apteekissa.

Reseptit

Palvelemme reseptiasiakkaita neljän palvelupaikan voimin.

Palveluihimme kuuluu ei-yksityisten terveysasemien lääkemääräysten uusimispyyntöjen hoitaminen veloituksetta. Meiltä toimitetuista lääkkeistä laadimme myös Schengen-todistukset ulkomaan matkoja varten (muistathan pyytää ajoissa ennen matkaa). Tarvittaessa saat korvauksetta kopiot lääkemääräyksistäsi englannin- tai ruotsinkielisinä.

ApteekkiNyt -lehti

Joka toinen kuukausi ilmestyy uusi ApteekkiNyt -lehtemme, joka sisältää sekä terveyden että lääkityksen kannalta hyödyllisiä artikkeleita ja ajankohtaiset tuotetarjouksemme, jotka löytyvät myös täältä verkkosivustoltamme.

Lehti jaetaan ilmaiseksi Pohjois-Porin koteihin ja se on noudettavissa myös Toejoen apteekista.

Lääkejätteen palautus

Voit tuoda käyttämättä jääneet tai vanhentuneet lääkkeet meille asianmukaisesti hävitettäviksi.

Lääkepakkaukset voi palauttaa sellaisinaan, apteekin liimaamat ohjetarrat on kuitenkin syytä poistaa tietosuojasyistä ennen palautusta. Älä poista tabletteja ja kapseleita läpipainolevyistään tai purkeistaan. Näin sekä asiakas että henkilökuntamme välttyy turhalta altistumiselta lääkeaineille.

Mainitse palautuksen yhteydessä, jos jätteen joukossa on syöpälääkkeitä (sytostaatit) tai rokotteita. Jodia sisältävät valmisteet, neulat ja kuumemittarit pitää palauttaa erikseen pakattuina.

Muistathan, että luontaistuotteet ovat lain mukaan elintarvikkeita. Niitä ei tarvitse tuoda apteekkiin, vaan ne voi hävittää muun elintarvikesekajätteen mukana. Patterit, lamput ym. ongelmajätteet eivät myöskään kuulu lääkejätteen joukkoon.